tisdag 4 december 2007

Lillfis


Jorå han växer så det knakar och är sötare än sockervadd min älskade lilla fiskorv.

Det är inte ofta man hinner blogga som nybliven mami märker jag, men nu har han precis somnat den lille marodören så jag passar väl på. Sedan sist har tre stora saker hänt förutom det megastora adventsbaket...

  1. Vi har varit på soc i Emmaboda och fixat så att Henk står som pappa till Hjalle. Sådant fixar sig inte av sig själv, jag kan ju ha pöka te at med konduktören. Men idag skrev jag under på att det är Henk och ingen annan som jag pippade med på norrlandståget den 7:e januari förra året.
  2. Jag har varit på slutbesök hos min barnmorska och fått OKstämpel på muttan. Mycket fint knip har jag också bara så ni vet. Jihoooo!
  3. Det största av allt: Hjalmar har lärt sig att greppa och föra pappas/mammas finger till sin mun. Gjorde det först med pappa i morse, men det kunde ju ha varit en ren tillfällighet. Men sedan ikväll gjorde han det flera gånger med mitt finger också. Kool. Jag var snabbt framme och filmade framsteget. Ojojoj jag säger då det. Snart tar han körkort och drar på festival.

Så mycket mums och nu är allt borta nästan, vi åt en del men gav bort det mesta. Jag kan verkligen rekomendera chokladminttryffel oh herre så sjukligt goda. Även saffransskorporna var en favorit.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Men gud vad FINT ni har bakat! Hade du tänkt komma hit nåt eller så jag också får testa det där greppet?! :)

Elle sa...

Åh vilken liten söting! :) Och vad fint du har bakat! Jag ska pröva de där mintchokladryfflarna imorrn... mums! :) Själv gjorde jag choklad och hallonmarmelad förra veckan... den var inte dum den heller. ;o) Kramar!