måndag 11 juni 2007

Ingen mer ångest.

Nu har vi äntligen beslutat oss. Verkligen. Nu ska vi inte läsa om någon fler vagn, inte titta på någon fler vagn och framförallt inte lyssna på andras åsikter. Det blir inte någon av vagnarna som vi funderat över innan, istället blev det en mindre snygg men väldigt stabil vagn. Som dessutom passar utmärkt i vår lilla lilla bil.

Jag och Henke testade att bära liggdelen på brion som varit favorit hittills och My oh My va stor och otymlig den var. Insåg på en gång att den kommer resultera i många svordommar på väg upp för våra tre trappor. Synd för den är helt klart snyggare än den vi ska ha.

Istället blir det nu en Emmaljunga City Cerox 360 med duolift. Alltså en sittvagn med en lätt mjuklift i sittdelen istället för tidigare alternativ med en separat tung liggvagn. Den har små svängbara hjul fram som gör den till en riktig räservagn. Sittdelen kan vändas mot föraren, eller så kan man vända styret så att man får de stora hjulen fram...vid djup snö exempelvis. Vi kommer att köpa en helsvart vagn, eftersom alla andra färger var spyfula. Priset var ganska angenämt också... 6200kr inkl. allt utom skötväska. Det kanske bästa var hur enkel den var att fälla ihop och få in i bilen, vilket gör att vi slipper byta bil. Vi känner oss helnöjda. Så nu ska det inte bli fler vagninlägg!






1 kommentar:

Anonym sa...

Åå gud vad skönt det ska bli att slippa! (från balle såklart)